Praktik utvecklar studenter
Skrivet av

Four PR

4 maj
2015
4 maj
2015

Praktik utvecklar studenter

Hallå, mitt namn är Alisa Tchernova! Jag är 23 år gammal och läser andra året på PR- och Informationsprogrammet vid Örebro Universitet. Just nu går jag kursen ”planerad kommunikation II”, vilket innebär att man har praktik under några veckor. Så från och med idag och ca fem veckor framåt har jag praktik här på Four PR.

Praktik är något som jag tycker borde vara obligatoriskt inom alla program på universitet, då man får en mer verklig inblick i branschen utifrån sina teoretiska kunskaper. Redan efter min första dag här på Four PR har jag lärt mig så mycket. Det känns lite läskigt att tänka att jag om ca ett år ska ge mig ut i arbetslivet, så det är betryggande att jag ska få ta del av PR-braschen nu, tack vare grabbarna på Four PR. Det ska bli ett riktigt nöje att få följa med på lunchmöten, events, skriva olika typer av texter och allt annat som dessa veckor lär innehålla.

Jag spenderar annars väldigt mycket tid på universitetet, när jag inte går på föreläsningar eller pluggar inför tentor så engagerar jag mig i det studiesociala. Det gör jag för att utveckla min relationsförmåga till olika typer av människor samt förbättra min kommunikation, både i tal och text. Sedan ökar ju kontaktnätet något enormt, vilket aldrig är en dålig investering inför framtiden. Även under min tid här på Four PR hoppas jag på att förbättra kommunikationen och öka mitt kontaktnät.

Men nu är det dags för eftermiddagsfika!

/Alisa

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.