Redo för arbetslivet?
Skrivet av

Four PR

3 juni
2015
3 juni
2015

Redo för arbetslivet?

Imorgon avslutar jag min praktik på Four PR. Det är med en bitterljuv känsla jag kommer gå härifrån. Dessa veckor har gått snabbt och jag skulle gärna varit kvar längre, samtidigt känner jag att jag vill göra något av all ny kunskap jag fått härifrån.

I början av praktiken gick jag in med inställningen att tiden skulle vara knapp och att det kanske skulle bli svårt att komma in i arbetet, men Fredrik och Martin har försett mig ansvar och uppgifter som gjort att jag känt mig som en medarbetare snarare än en praktikant. Jag har fått ta del av företaget och träffa kunder, vilket gett mig en tydlig inblick i vad för typ av bransch jag kommer jobba i. Eller snarare vad för typ av bransch jag vill jobba i. PR är brett, ingen snack om saken. Det finns så mycket man kan jobba med inom kommunikation och relationer, och efter min tid här på Four PR är jag mer taggad och nervös än någonsin att ge mig ut i arbetslivet.

Det är tråkigt att behöva lämna praktiken för att återgå till studierna efter sommaren, speciellt då jag har en C-uppsats väntande på mig. Tack och lov så avslutas mina studier på Örebro universitet med en hel termins praktik, det ser jag verkligen fram emot. Men nu får jag tacka för mig och önska nästa tjej eller kille som har praktik här på Four PR lycka till, och att verkligen ta till sig av Fredrik och Martin.

Trivs rätt så bra här på kontoret! /Alisa

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.