Det här är praktikant-Frida!
Skrivet av

Four PR

24 september
2015
24 september
2015

Det här är praktikant-Frida!

Hej! Mitt namn är Frida Nyström och jag går tredje året på Thorén Business School här i Örebro. Programmet jag går är ekonomi och jag har valt marknadsföring som inriktning, det passar mig perfekt då jag brinner för just marknadsföring och företagande. Jag älskar att träffa nya människor och lära mig nya saker. Ämnen som intresserar mig är politik, jämställdhet och platser runtom i världen.

Jag är inne på min första vecka av två här på Four PR som praktikant och det känns jättebra! Redan efter första dagen visste jag att jag skulle trivas här. Att praktisera på en PR-byrå kändes ganska självklart för mig då jag vill få ett hum om vad jag ska studera vidare till och sedan arbeta som. Det är ett brett yrke att jobba på en PR-byrå och det innebär mycket variation vilket jag värderar starkt i ett arbete.

Här på Four PR vill jag lära mig om hur det dagliga arbetet ser ut och hur man skapar ett större kontaktnät. Jag ser det som en lysande möjlighet att kunna utveckla mig själv med hjälp av Fredrik och Martins kunskaper och erfarenheter. Samtidigt som jag även vill bidra med något. Ser fram emot ytterligare en vecka med utmanande uppgifter.

Vi hörs!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.