”På Four PR har jag trivts som fisken i vattnet”
Skrivet av

Four PR

2 oktober
2015
2 oktober
2015

”På Four PR har jag trivts som fisken i vattnet”

Hallå! Praktikant-Frida här!

Idag är det fredag och det innebär att jag har gjort mina två veckor här på Four PR. Dessa veckor har gått alldeles för snabbt och det är med en blandad känsla som jag kommer känna i eftermiddag när jag slutar. Det är tråkigt att jag ska sluta men samtidigt tar jag med mig så mycket kunskap härifrån vilket gläder mig.

Jag har lärt mig så otroligt mycket under dessa två veckor. Det har varit utmanande med helt nya begrepp, termer och uppgifter. Men samtidigt så roligt då jag vill göra något liknande när jag senare ska ut i arbetslivet. Uppgifter som jag nu gjort och lärt mig under min praktik är kommer jag förmodligen få göra på mitt arbete senare i livet. Jag har verkligen fått en inblick i var ett PR-jobb kan innebära och vad som krävs för att jobba här. På Four PR har jag trivts som fisken i vattnet och imponeras dagligen över hur brett yrket är och därmed vilka stora kunskapsområden man måste behärska.

Jag vill verkligen tacka Fredrik och Martin som lät mig vara här under två veckor för att få utveckla mig själv (och jag har förhoppningsvis hjälpt er med ett och annat). Det har varit en otrolig erfarenhet.

Men vet ni vad, nu ska vi äta fruktsallad!

Tack för mig!
/Praktikant-Frida

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.