Vad är ett white paper?
Skrivet av

Johanna Lidman

5 november
2016
5 november
2016

Vad är ett white paper?

Ett white paper är ett slags marknadsföringsmaterial som växt sig starkt under de senaste åren. Namnet i sig berättar inte så mycket om dess innehåll, så har du inte koll på begreppet kommer här en kort presentation:

Ett white paper kan beskrivas som en text som presenterar ett problem eller en utmaning som dina kunder ställs inför. Det kan till exempel handla om ett företags produkt eller tjänst – och att du lyfter fram hur denna hjälper dina kunder. Dokumentet syftar alltså till att hjälpa läsaren att lösa ett problem, utvärdera en produkt eller tjänst eller att ta sig an en utmaning.

Ladda hem våra tips om hur du skriver ett white paper här!

/Johanna

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.