Four söker erfaren PR-konsult!
Skrivet av

Four PR

20 november
2016
20 november
2016

Four söker erfaren PR-konsult!


Ort: Örebro
Tjänst: PR-konsult, heltid
Tillträde: första kvartalet 2017, enligt överenskommelse
Ladda ner annonsen som pdf.
Skicka in din ansökan här!


Vi söker dig som passar i en roll som PR-konsult, med fokus på press- och medierelationer, hos ett expansivt Four PR. Vi är i dagsläget fem medarbetare, med olika bakgrund, som jobbar med stora som små kunder i olika branscher. Vi har haft en stark utveckling under 2016 och förväntar oss ett ännu starkare 2017 och behöver därför utöka vårt team med ytterligare en driven konsult.

Huvudsakliga ansvarsområden

Du kommer att bistå Four PR:s kunder med PR-rådgivning av så väl strategisk som praktisk karaktär. Det inkluderar att arbeta med pressreleaser, medierelationer, PR-strategier, omvärldsbevakning, analys och rapporter. Du ska kunna ta ett helhetsgrepp på några av byråns kunder och kunna driva projekten framåt. Du förväntas kunna ta egna initiativ för att utveckla PR-arbetet hos våra kunder. En viktig del är pressbearbetning där såväl att hitta nyhetsämnen och -vinklar hos våra kunder som att veta hur du får journalisterna intresserade av det du presenterar ingår. Four PR arbetar med kunduppdrag som spänner över hela Norden, men till viss del också Europa. Därför är det viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta och skriva både på svenska och engelska.

Profil och personlighet

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av strategiskt och praktiskt PR-arbete och kundrelationsarbete inom byråvärlden. Vi tror att du har en akademisk examen inom medie- och kommunikationsvetenskap, marknadsföring eller likvärdigt. Du är en utmärkt skribent och skriver felfritt och med självklarhet informationstexter och pressmeddelanden.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du:

 • är energisk och drivande
 • har god förmåga att jobba både enskilt och i team
 • är strukturerad och noggrann
 • är självgående och tar egna initiativ
 • är prestigelös och beredd att göra stort som smått
 • har en god kommunikativ och social förmåga
 • har en god analytisk förmåga
 • har vana av att driva kundrelationer
 • har dokumenterad förmåga att uttrycka dig mycket väl i skrift
 • har förmåga att snabbt och strukturerat ta in och tolka information
 • förutom svenska även behärskar engelska på en nivå som gör att du utan stora hinder kan arbeta på språket. Ytterligare ett nordiskt eller stort europeiskt språk, exempelvis tyska, franska eller spanska, är meriterande.
 • uppskattar nätverkande och att knyta kontakter

Skicka din ansökan via vår hemsida: http://4pr.se/jag-vill-bli-er-pr-konsult-2017 senast 15 december 2016. Ansökningarna kommer hanteras löpande, så sänd gärna din ansökan snarast.

Four PR är en liten men expansiv byrå. Det betyder att du kommer att involveras i många olika uppgifter och projekt, på alla nivåer. Vi har nära till beslut och det finns goda möjligheter att själv vara med och påverka arbetsplatsen och verksamheten. Vi ser gärna att du också tar egna initiativ lika mycket för att utveckla kunderna som byrån. I Four PR får du en arbetsgivare som prioriterar medarbetarna och ser det precis lika självklart att utveckla kund som kollega. Vi sitter i nyrenoverade och ändamålsenliga lokaler på Stortorget i centrala Örebro. Anställningen omfattas av kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Unionen.

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig till Martin Ruist, vd, på martin.ruist@fourpr.se eller 019-760 75 07.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.