Mingla med Four PR i Almedalen
Skrivet av

Fredrik Stengarn

26 juni
2017
26 juni
2017

Mingla med Four PR i Almedalen

Vi närmar oss Almedalsveckan, en av årets höjdpunkter för oss som jobbar med kommunikation, påverkan och samhällsfrågor. Four PR är på plats 2 juli – 9 juli, dvs hela veckan. Vi kommer ha kunduppdrag som vi jobbar med på plats, men är också där för att kompetensutveckla oss och fördjupa oss i våra kunders olika områden.

Är du också på plats i Visby under Almedalsveckan? Kom på vårt mingel, eller hugg någon av oss för en kaffe (du hittar våra kontaktuppgifter under fliken Kontakt).

Four PR bjuder in till Almedalens minsta mingel

Förra året bjöd vi in till Almedalens minsta mingel. Nu gör vi det igen. Onsdagen den 5 juli, klockan 16-18 (sluttiden är precis som förra året flytande åt senare klockslag), arrangerar vi ett fantastiskt mingel på vår lilla charmiga bakgård. Och när vi säger ”lilla” menar vi det. Du hittar den på Kinbergs plats 2, mitt i Visby, innanför muren. Cirka 5 minuter från Donners plats.

Vi brukar vara en mix av härliga människor inom olika branscher och sektorer som minglar loss. Vi bjuder givetvis på dryck och snacks. Dessutom bjuder vi på en smak av Live at Heart (som arrangeras i Örebro mellan 30 augusti och 2 september) när The Magnettes kommer förbi och kör en låt akustiskt för oss, direkt från ett uppträdande på Summerfest i USA.

 

OSA till minglet:
Däremot är det här ett privat mingel ”i slutet sällskap”, och kräver därför anmälan. Så glöm inte att mejla linnea.karlsson@fourpr.se att du vill komma, så återkommer hon med en bekräftelse. Ta gärna med dig vänner och kollegor.

Förra årets mingel blev välbesökt – vi hoppas kunna upprepa succén även i år!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.