Det magiska året 2017
Skrivet av

Fredrik Stengarn

19 december
2017
19 december
2017

Det magiska året 2017

Tiden går fort när man har roligt, och roligt det har vi här på Four PR. Det har hänt jättemycket i år och när vi tittar i backspegeln känns det fint att se så många bra saker. Här är några axplock från vårt 2017:

Finns det hjärterum…
2017 hann knappt börja innan vi var ytterligare två PR-genier i teamet: Fredrik Welander som anslöt i januari och Elin Nilsén som mönstrade på i april. De nya kontorslokalerna som vi flyttade in i försommaren 2016 börjar så sakteliga kännas trånga…

Hipp hipp hurra!
Och den 1 april (inget skämt) firade vi sju år som byrå. Sju år! På tal om att tiden går fort.

Världens bästa kunder
Vi har kunnat berätta om några av alla de spännande nya uppdrag som inkommit under året. Dels att Lantmännen Unibake samlat sina sociala medier hos oss och att Husqvarna Motorcycles valde oss som PR-partner vid lanseringen av sina nya landsvägsmotorcyklar SVARTPILEN och VITPILEN. Två goda nyheter, minst sagt. Och fler finns det. Vi har världens bästa kunder.

Och som inte det vore nog fick vi jättefina omdömen från våra kunder, i den NKI-mätning vi genomförde nu i höstas. Vi är inte nöjda, men stolta. Ännu bättre ska det bli!

Mingel, mingel, mingel…
Något annat vi gjort i år är att mingla. Vi minglade på vår innegård inför Almedalen när vi arrangerande Almedalens första mingel. Sen minglade vi i Almedalen när vi stod värdar för Almedalens minsta mingel. Som om inte det vore nog har vi varit värdar för Live at Hearts invigningsmingel och vi avslutade året med årets första glöggmingel – redan i början av november. Det blir säkert en massa mingel 2018 också, var så säker.

Viva la Visby
På tal om mingel… så hade vi vår största Almedalsnärvaro någonsin i år. Inte minst eftersom vår kund Ford Sverige gjorde sin största almedalssatsning någonsin – på elcyklar. Vi kan lugnt konstatera att demokratifestivalen Almedalsveckan fortsätter vara Sveriges största arena för samhällsdebatt och opinionsbildning. Vi ses där 2018, garanterat.

2017 blir 2018
Vad som väntar oss nästa år återstår att se. Förhoppningsvis fortsätter Four PR:s resa lika fint som den gjort sedan starten 2010. Det är med stor ödmjukhet vi blickar framåt. Men först blir det knäckätning, paketinslagning (och -öppning) och annat härligt mellandagspyssel.

Med det önskar vi dig en god jul och ett gott nytt år!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.