Löfbergs Arena anlitar Four PR – byråns första Karlstadkund
Skrivet av

Fredrik Stengarn

30 augusti
2018
30 augusti
2018

Löfbergs Arena anlitar Four PR – byråns första Karlstadkund

Innan sommaren aviserade Four PR att man öppnat ett Karlstadskontor, byråns tredje stad i ordningen efter Örebro och Stockholm. Första kunden blev inte vilken som helst, utan Löfbergs Arena. Ett av Karlstads starkaste varumärken. Löfbergs Arena anlitar Four PR för att hjälpa till vid lanseringen av nya The Locker Room Restaurang och Bar, men också att hjälpa Löfbergs Arena i den långsiktiga kommunikationsplaneringen. 

– När vi hörde att Four PR skulle etablera sig här kändes det nära att kontakta dem för hjälp och rådgivning. Vi stod mitt i arbetet med lanseringen av Löfberg Arenas nya unika restaurang The Locker Room Restaurang och Bar. Trots att vi har en bred och kommunikativt utmanande verksamhet så förstod Four PR oss direkt, och levererade en plan som gör skillnad för oss. Dessutom på betydligt kortare tid än vi förväntat oss, säger Örjan Lindgren, enhetschef Mat & Dryck på Löfbergs Arena.

– Vi är såklart stolta över att få jobba med Löfbergs Arena. Ett riktigt kul första projekt för oss att hugga tag i. Löfbergs Arena har ett grymt professionellt team som verkligen vill leverera i världsklass. De har förstått att det då gäller att hålla nivå i allt, även kommunikationen, säger Fredrik Stengarn, delägare på Four PR, och ansvarig för Karlstadsetableringen. 

Läs mer om samarbetet med Löfbergs Arena och lanseringen av The Locker Room Restaurang och Bar här>

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.