Vi deltar självklart på UTSIKT 2018
Skrivet av

Fredrik Stengarn

5 oktober
2018
5 oktober
2018

Vi deltar självklart på UTSIKT 2018

Den 7-8 oktober arrangerar Handelskammaren Mälardalen mötesplatsen UTSIKT. Ett möte där Örebroregionen pratar tillväxt och utveckling. Tillsammans kommer vi vara drygt 450 organisationer som deltar – från privat till offentlig och ideell sektor. Temat för UTSIKT är GUD – Globalisering, Urbanisering och Digitalisering. I år arrangeras UTSIKT i Uppsala.

Det kommer vara ett digert program och det finns mycket att se fram emot i det, beroende på vad man är mest intresserad av. Vi på Four PR kommer fokusera mycket på mötet med andra människor. Det här är nämligen en perfekt plats att nätverka på – och som en bonus kommer vi kunna omvärldsbevaka till förmån för oss själva och våra kunder.

Samtliga av våra konsulter är på plats – tveka inte att hugga tag i oss om du också är på plats! Vi tar gärna en kaffe och pratar en stund.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.