“Jag har fått en inblick i hur det är att arbeta på en PR- och kommunikationsbyrå – på riktigt”
Skrivet av

Four PR

2 april
2019
2 april
2019

“Jag har fått en inblick i hur det är att arbeta på en PR- och kommunikationsbyrå – på riktigt”

Hej Merri! Du har varit hos oss på Four PR i 10 veckor nu. Hur har den första tiden varit?
Den första tiden har varit enormt lärorik, givande och rolig. Jag har fått lära mig väldigt mycket och fått en inblick i hur det är att arbeta på en PR- och kommunikationsbyrå – på riktigt. Jag är väldigt glad och tacksam över att jag har fått chansen att praktisera hos Four PR och få dessa erfarenheter. Det är guldvärt!

Vad har du fått göra?
– Redan från start fick jag chansen att göra mycket och bli involverad i flera olika kunduppdrag. Arbetsuppgifterna har varit varierande vilket har varit superkul. Det har varit alltifrån pressmeddelanden och omvärldsbevakning till webbtexter, nyhetsbrev och uppstart av sociala medier. För mig är det viktigt att ha ett varierat arbete och inte göra något som ständigt går på rutin. Ju mer varierat, desto roligare och mer berikande!

Har praktiken uppfyllt dina förväntningar än så länge?
Absolut. Mina förväntningar var bland annat att jag  skulle få chansen att se hur delarna inom PR- och kommunikationsbranschen faktiskt går till i verkligheten, vilket jag verkligen känner att jag har fått känna på under min första tid här. Att praktiken skulle vara lärorik var en annan förväntning jag hade, och det har den varit i hög grad. Jag har fått ta del av mycket under dessa 10 veckor och jag ser därför fram emot att vara här i 10 veckor till och lära mig ännu mer!

Vad har varit bäst hittills under din tid på Four PR?
Oj, det är mycket! De omväxlande arbetsuppgifterna har varit väldigt uppskattade från min sida. Jag gillar variationen i kunduppdragen men också att jag har fått möjlighet att grotta ner mig i specifika kunder. Sist men absolut inte minst – människorna här. Vad ska jag säga? De är fantastiska. Jag känner mig verkligen som en del av gänget. Det är lättsamt och kul att vara här på byrån vilket betyder mycket för mig. Att verkligen trivas på en arbetsplats är något som jag värderar högt.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.