Praktikant-Sofie säger hej!
Skrivet av

Sofie

23 september
2019
23 september
2019

Praktikant-Sofie säger hej!

Sofie Karlsson heter jag och är 23 år gammal. Jag kommer från den värmländska pärlan Kristinehamn och flyttade till Örebro för tre år sedan för att studera medier, kommunikation och PR. I våras tog jag examen från programmet och under den här terminen ska jag läsa hållbar utveckling och projektledning samtidigt som jag fått chansen att vara en del av det härliga teamet på Four PR.

Jag har alltid haft ett stort intresse för kommunikation i alla dess former, men det är först nu jag känner att jag vet i vilken riktning jag vill gå. Att få ha praktik på Four PR ett par dagar i veckan tror jag kommer ge mig den praktiska kunskapen inom PR som jag saknat under utbildningens gång. Jag har fått ett varmt välkomnande av gänget på kontoret och ser mycket fram emot att komma igång med praktiken. Jag är säker på att det kommer bli en spännande och givande tid här på Four PR!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.