Breakit Impact Challenge
Skrivet av

Linnéa Karlsson

24 september
2019
24 september
2019

Breakit Impact Challenge

Breakit Impact Challenge genomfördes för första gången i maj i år. Nu är det dags igen och vi är såklart på!

Vad är då Breakit Impact Challenge? Jo, det är en digital bootcamp som går ut på att göra det nya näringslivet klimatsmart och på sikt klimatneutralt. Nyhetssajten Breakit tror nämligen att entreprenörer och företag kan bidra till en positiv förändring för vår utsatta jord och påverka den till det bättre. Och det tror vi med! Breakits klimatutmaning pågår under 30 dagar, då vi kommer få fem utbildningssteg och tillhörande utmaningar. Första utmaningen handlar om se över våra resor, som vi gör denna vecka.

Förra omgången hade 431 svenska företag gått med i Breakit Impact Challenge, 30 dagar senare hade över 227 bolag, med sammanlagt 10.000 anställda, klarat alla fem steg i utmaningen. Vi hoppas självklart att det går ännu bättre denna gång. Vi återkommer med resultat och hur det har gått för oss!

Läs mer om utmaningen här.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.