Den bästa tiden på byrån är hösten
Skrivet av

Fredrik Stengarn

14 oktober
2019
14 oktober
2019

Den bästa tiden på byrån är hösten

HÖST! Denna härliga årstid. Luften är frisk och färgerna är både vackra och krispiga. Och hela byrån kommer tillbaka efter en intensiv vår och försommar (Almedalen!), samt en förhoppningsvis avslappnad semester med tid för avkoppling och lugn och ro.

Under hösten kommer påfallande ofta många nya projekt igång. Allt det där som har skjutits till efter sommaren. Det betyder att det finns mycket nya spännande uppgifter att hugga in på, men också att det är dags för utvärdering av en hel del som gjorts hittills. Det är lätt att glömma bort den där lilla detaljen… Utvärdering och uppföljning. Passa på nu, innan det är för sent.

Som om inte det vore nog betyder hösten att de flesta företag spikar budgetar för nästa år – något som är både spännande, nervöst och kul. Lite som en trisslott.

För mig betyder hösten på byrån också att vi som arbetsgrupp tar oss tid att fundera på hur vi jobbar och vad vi vill. Reflektioner internt, helt enkelt. Vi var exempelvis nyss två dagar i Västerås på konferens för att utveckla vårt erbjudande men också vår egen kommunikation (som byrå är det lätt att bli skomakarens barn).

Så det är med öppna armar som jag tar emot hösten, med energi och fokus. Sen gäller det att kasta sig framåt – över mörkret och den iskalla vintern – för att sedan landa på vårkanten när snön smälter och vårsolen värmer som mest.

Jag tror alla som jobbar på byrå på ett eller annat sätt håller med mig – nu kör vi!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.