Häng med oss på Karlstad Business Week!
Skrivet av

Fredrik Stengarn

24 oktober
2019
24 oktober
2019

Häng med oss på Karlstad Business Week!

I slutet av november, 27-29 för att vara exakt, är vi med och anordnar Karlstad Business Week. Tre dagar av nätverkande och spännande föreläsningar som du inte får missa. Än finns det platser kvar så passa på att anmäla dig. Det skulle vi tycka vore jätteroligt.

Tillsammans med Karlstad Business Center (vårt kontor i Karlstad), Almi, Företagarna Värmland och Nya Ekonomikompetens står vi bakom historiens första Karlstad Business Week. Under tre dagar får du chansen att lyssna på flera spännande personer samtidigt som du kan mingla runt och nätverka som aldrig förr. Per Schlingmann, Sara Börsvik, Kathrine Löfberg och Simon Wanler är bara några av de intressanta föreläsarna på plats. Det kommer även finnas möjlighet att testa på Karlstad Business Center som arbetsplats under dagarna vilket vi (såklart) uppmanar dig att göra.

Givetvis bjuds det också upp till AW för den som vill och kan.

Kika in anmälningssidan för mer information om dagarna och hur du anmäler dig till de olika delarna.

Hoppas vi ses i Karlstad 27-29 november!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.