Lär känna Johanna!
Skrivet av

Sofie

22 augusti
2022
22 augusti
2022

Lär känna Johanna!

Första augusti fick vi ett tillskott till gänget! Johanna Nilsson som kommer att jobba som PR-koordinator. Johanna har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap i ryggen och har tidigare jobbat inom försäljning och som digital marknadsförare inom e-handel. För att du ska få lära känna Johanna lite bättre har vi passat på att ställa henne ett par frågor.

Berätta om din roll som PR-koordinator på Four PR
I min roll som PR-koordinator är jag med och stöttar konsulterna i de olika kunduppdragen kring kommunikation och PR-relaterade frågor. Drygt två veckor in i den nya tjänsten så har ingen dag varit den andra lik, med lärorika uppgifter och uppdrag var dag.

Vad gjorde du innan du började på Four PR?
Innan jag började jobba här har jag läst en kandidatutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, jobbat på olika positioner inom försäljning samt cirka två år inom e-handel som digital marknadsförare. Det känns otroligt roligt att få fortsätta min resa hos Four PR, att få möjlighet att ta ett kliv in i konsultbranschen och att få utvecklas med det grymma teamet!

Vad är det bästa med ditt jobb?
Som tidigare nämnt, att ingen dag är den andra lik. Det är dessutom så givande att arbeta kreativt samt att få bemöta, utveckla och verkställa kundens önskan. Inget går upp mot att få göra en annan människa glad och tacksam. Som ny på Four så ska det även bli så otroligt kul att jobba i en organisation där kunden är ett företag, och i detta fall olika företag inom ett brett spann av skilda branscher. En ny och spännande arbetsvardag!

Om du får drömma fritt, var ser du dig själv om tio år?
År 2032 arbetar jag inom PR-branschen som PR-konsult, med en kappsäck av ännu mer kunskap. Blir näst intill pirrig av tanken över hur mycket som finns att lära och utvecklas i, tio år är lång tid! Jag hoppas dessutom att jag har prickat av skidåkning på fler platser än de nordiska skidorterna. Offpist i Japan vore till exempel häftigt att få uppleva. Lika väl att få bada med grisar på Bahamas. Två av många checkmarks på ”Things to do before you die-listan”.

Vad gör du helst en ledig dag?
Säsongen avgör! En ledig sommardag spenderar jag helst vid havet på västkusten – tipsar om naturreservatet Tjurpannan strax norr om Grebbestad, ett smultronställe med klippor och hav så långt ögat kan nå. En ledig vinterdag spenderar jag däremot helst i en skidbacke någonstans i norr. Föreställ dig en kall men solig februarimorgon på en skidort med dina vänner och familj, det har snöat under natten och underlaget är nypistat när ni beger er ut på ert första åk – magiskt va?

Vi är så glada att ha Johanna ombord och ser fram emot en spännande och rolig höst tillsammans!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.