Four PR stärker teamet: välkomna Filippa och David!
Skrivet av

Four PR

14 september
2023
14 september
2023

Four PR stärker teamet: välkomna Filippa och David!

Four PR förstärker teamet inför hösten. Filippa Öhman, som under våren genomförde sin praktiktermin på byrån, blir kvar och kliver på rollen som PR-koordinator. Samtidigt ansluter David Samuelsson som PR-konsult, närmast från rollen som kommunikationschef för Oslo-Sthlm 2.55 AB. 

Under våren gjorde Filippa Öhman praktik på Four PR, som sista termin inför examen. Nu står det klart att hon blir kvar på Four PR och kliver på rollen som PR-koordinator.

– Vi var supernöjda med Filippas insatser under vårens praktik och det passade väldigt bra att kunna erbjuda henne en anställning. Hon har en ljus framtid inom PR-branschen och det gläder oss att hon vill ta sina första kliv i densamma här hos oss, säger Fredrik Stengarn, partner på Four PR.

Öhman själv är glad över att ansluta till teamet:

– Det känns superkul att få komma tillbaka till Four! Praktiken var en bra läroperiod, där jag fick testa det jag lärt mig i utbildningen rent praktiskt. Nu ser jag fram emot att ta mig an rollen som PR-koordinator på en arbetsplats där jag redan som praktikant trivts väldigt bra, säger Filippa Öhman, PR-koordinator på Four PR.

Stärkt erbjudande 

David Samuelsson tar klivet in i rollen som PR-konsult, och kommer närmast från att ha jobbat som kommunikationsansvarig på Skandinaviens lönsammaste järnvägsprojekt: Oslo-Sthlm 2.55 – snabbtågsförbindelse mellan Oslo och Stockholm på under tre timmar.

– David kommer stärka vårt erbjudande inom samhällsorienterade verksamheter. Han har en gedigen bakgrund inom offentlig verksamhet, där han jobbat både som politisk sekreterare och kommunikatör. Att han nyligen jobbat med ett projekt som har en avgörande samhällsnytta för regionerna mellan Stockholm och Oslo passar väl in i vår byråprofil, men det är också där vi vill stärka vårt erbjudande framåt, säger Stengarn.

Samuelsson ser fram emot att påbörja arbetet på Four PR:

– Jag har följt utvecklingen på byrån under lång tid och vet att jag ansluter till ett team av mycket kompetenta medarbetare. Jag är säker på att mina tidigare erfarenheter inom kommunikationsområdet kommer till nytta för både nya och befintliga kunder. Nu är jag otroligt sugen på att sätta tänderna i höstens arbete, säger David Samuelsson, PR-konsult på Four PR.

Four PR har också en pågående rekrytering av ytterligare en PR-koordinator. Med den rekryteringen i hamn kommer byrån sysselsätta elva personer med olika kompetenser och expertområden.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.