Four PR nominerade till reklampriset Guldvivan
Skrivet av

Fredrik Stengarn

20 april
2012
20 april
2012

Four PR nominerade till reklampriset Guldvivan

Idag blev det klart att vi på Four PR har blivit nominerade till en Guldviva i klassen Kampanj Företag. Bidraget är inskickat tillsammans med reklambyrån Think Happy Thoughts. Det här är Four PRs första nominering till ett reklampris.

Four PR och Think Happy Thoughts tävlar med sitt bidrag ”World Happy Day” som gick ut på att sprida glädje och uppmärksamma Think Happy Thoughts visning av filmen Happy – en dokumentärfilm om lycka av regissören Roko Belic. I förlängningen skulle insatsen också marknadsföra Think Happy Thoughts som i samband med visningen fyllde 5 år.

– Det är jättekul att en så renodlad reklamtävling som Guldvivan har valt att nominera ett bidrag som har en så tydlig PR-inriktning som vårt bidrag faktiskt har. Vi hoppas givetvis på att få ro hem en Guldviva, säger Fredrik Stengarn, partner på Four PR.

Four PR är i dagsläget Örebros enda renodlade PR-aktör. Staden har en stark reklamtradition, vilket också avspeglas i Guldvivans klasser.

–  Vi hoppas att det redan till nästa år kan finnas en renodlad PR-klass i Guldvivan, eftersom att PR i allra högsta grad faller inom ramen för marknadsföring, tillägger Fredrik.

Vinnarna presenteras på Guldvivan-galan den 26 april i Örebro. Nedan finns samtliga nominerade i de åtta klasserna.

Ni hittar alla nomineringar på Guldvivans hemsida.

 

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.