Dina debattartiklar blir bättre med professionellt, utomstående stöd
Skrivet av

Martin Ruist

14 januari
2013
14 januari
2013

Dina debattartiklar blir bättre med professionellt, utomstående stöd

Om du undrar vad en pr-byrå kan hjälpa dig med så ser du ett av svaren i dagens Svenska Dagbladet (sidan 5, 2013-01-14) och på Brännpunkt på SVD.se. Där skriver Sveriges Veteransförbund Fredsbaskrarnas ordförande Anders Ramnerup en debattartikel som redan efter ett par timmar väckt många reaktioner. Debattartiklar är suveräna verktyg för en organisation som vill sätta ljus på en viss fråga. Just reaktionerna och att artikeln väcker en debatt är naturligtvis själva grundtanken med debattartikeln, men det är inte alltid helt lätt att skriva 3000-4000 tecken som träffar rakt på pudelns kärna, för fram er fråga på det sätt som ni vill och får känslorna att svalla hos er målgrupp.

Där kan en pr-byrå vara till god hjälp. Vi hjälper er att koka ner ert ämne och era intressen så att det absolut viktigaste kommer fram i artikeln, vi hjälper er att formulera er så att artikeln får avsedd effekt och hjälper er att identifiera vilka kanaler som är relevanta för er debattartikel.

Precis det har vi gjort för flera av våra kunder, inklusive Sveriges Veteranförbund. Den här gången resulterade resulterade det i en välkommenterad artikel i en av Sveriges mest etablerade debattforum, på samma dag som Sveriges alla redaktioner kommer ha ögonen på frågan genom Folk och Försvars årliga rikskonferens.

Läs debattartikeln här: ”Krigsveteranerna tas inte till vara i Sverige | SvD”

Kontakta oss om du också vill veta hur du kan synas i mediebruset.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.