Walk of Hope med Four PR
Skrivet av

admin

24 augusti
2017
24 augusti
2017

Walk of Hope med Four PR

Det börjar bli höst och rutiner och vardag ersätter semester och varma sommarvindar. Trots att det bara är augusti och uttryck som ”nu kommer hösten” eller ”jag är taggad på höst” är bannlysta är jag peppad på allt den har att erbjuda. Frisk luft och färgsprakande höstpromenader känns lockande. Är du lika peppad på hösten som jag eller behöver du kanske lite hjälp på traven? Väl till pass anordnar vi på Four PR Walk of Hope i Örebro, till förmån för Barncancerfonden.

Vill du promenera med oss och förena nytt med nöje genom att bidra till Barncancerfondens viktiga arbete? 27 september 09.30 snörar vi på oss promenadskorna och möts upp utanför vårt kontor på Stortorget 8 och går en promenad tillsammans i höstsolen. Signa upp dig på en startplats och bidra i och med det till vår insamling. Har du inte möjlighet att gå med oss? Anmäl dig ändå och gå istället en egen promenad vid en tidpunkt som passar dig bättre. Insamlingen pågår från och med nu till och med 30 september.

Vardagsmotion har aldrig varit mer legitimt.

Anmäl dig här:
https://www.barncancerfonden.se/event/walk-of-hope/anmalan2/walk-of-hope-med-four-pr/

Vi ses!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.