Four PR går på Live at Heart
Skrivet av

Fredrik Welander

22 augusti
2017
22 augusti
2017

Four PR går på Live at Heart

Four PR har i år fått chansen att arbeta tillsammans med Live at Heart. Det tycker vi är fantastiskt roligt och lärorikt på många sätt. Live at Hearts resa under de år som festivalen utvecklats är spännande på så många sätt. Att få arbeta med engagerade och kunniga eldsjälar som gör Örebro till en tummelplats för personliga möten som lockar människor från hela världen är något vi gillar, eftersom det är det vi gör varje dag. Och det är extra kul att få göra det på hemmaplan.

Live at Heart är en showcasefestival, men kanske mest av allt en fantastisk mötesplats. Här möts kreatörer, innovatörer och olika människor. Det skapas nya idéer, nya turnéer och nya tankar på filmer som borde göras. Dessutom skapas det unika möjligheter för örebroarna att se konserter, filmer och föredrag som vi sällan får chansen att se här i vår stad.

Four PR har hjälpt Live at Heart med strategisk rådgivning i PR- och kommunikationsfrågor. Dessutom har vår seniorkonsult Fredrik Welander skrivit en rapport om musikstaden Örebro som kommer att presenteras på ett seminarium under Creative-delen av Live at Heart. Vi hjälper också till att arrangera invigningsminglet. Vi som jobbar på Four PR har läst på de olika delarnas innehåll och lämnar här våra tips till från det omfattande programmet. Har du några tips till oss? Kommentera gärna.

Elins tips:

Sedan The Magnettes spelade på Almedalens minsta mingel (som vi på Four PR arrangerade) har jag velat se dem igen. Den här gången med beats, show och extra allt. Nu får jag chansen, och jag kommer att ta den. Deras nysläppta album lyssnar jag på ofta just nu och det blir kul att se dem som de verkligen är.

Johannas tips:

Jag gillar att hänga på Stortorget. Så jag är väldigt sugen på att se någon av de filmer som kommer att visas utomhus på kvällarna. Framför allt La La Land eller Mamma Mia! Två filmer jag blir glad av, liksom fina sensommarkvällar utomhus. Kombinationen är med andra ord väldigt attraktiv.

Fredrik Stengarns tips:

Det kommer ju väldigt många spännande talare, inte minst från mitt andra hemland USA. Jag vill väldigt gärna lyssna på Bjjoy Goswami från Austin som har otroligt spännande idéer och tankar om entreprenörskap. Hans eftermiddag på Creative House är ett av mina mål under Live at Heart.

Martins tips:

Filmaren Erik Gandini har gjort några riktigt bra dokumentärer. En av de viktigaste – Cosmopolitanism – kommer att visar under Live at Heart och följas upp med ett samtal där Erik Gandini berättar om filmen och det där med att vara världsmedborgare. Det samtalet är jag väldigt nyfiken på.

Linneas tips:

I seminarieprogrammet har jag hittat två samtal jag vill gå och lyssna på. Det är med två artister jag verkligen gillar. Båda samtal kommer att handla om artisternas karriärer, hur de utvecklas och vilka de är. Den ena är Jennie Abrahamsson och den andra är Meadows, alltså örebroaren Christoffer Wadensten. Det ska bli spännande att lära känna de här artisterna mer.

Fredrik Welanders tips:

Mitt bästa musiktips för Live at Heart är att hålla programmet öppet. Ha plats för att följa med någon som rekommenderar något du inte visste fanns. Det är ett av de bästa sätten att upptäcka ny musik.

Tre artister som jag inte har tänkt missa i år är The Vanjas (toksvängigt och ett av de bästa svenska liveband jag sett), D’eve Archer (finstämt och souligt och modernt från Kanada) och Ben Alessi (begåvat, elektroniskt och melodiskt från New York).

Programmet för Live at Heart hittar du på hemsidan: http://liveatheart.se

Våra tips går att lyssna på här: 

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.