Back in business!
Skrivet av

Fredrik Stengarn

8 augusti
2018
8 augusti
2018

Back in business!

Sommaren är inte över. Men Four PR har redan börjat bubbla igen. I takt med kunderna börjar vi kicka igång arbetsvardagen igen. Extra skönt att vi knappt han öppna våra MacBooks innan nya spännande uppdrag rullade in – något som jag hoppas vi ska kunna berätta mer om senare. Dessutom får vi fortsätta hänga med vår PR intern Ronja!

Tillsammans med Emil drog jag nyligen iväg till Värmland för att påbörja Four PRs första uppdrag i Karlstad, sedan vi strax före sommaren aviserade att vi nu även slår upp portarna och verksamheten i Karlstad. Vi ber om att få återkomma med vad det är för uppdrag – men kul är det! Etableringen i Karlstad har rullat på bra. Allt från val av kontorsplats (Karlstad Business Center) till scoutingen av ett Karlstadsteam. Förhoppningsvis kan vi också snart berätta mer om detta.

Och vi är jätteglada att Ronja Nyström som gjort praktik hos oss hela våren också kritat på för att jobba extra hos som pr-assistent, så ni kommer få se mer av henne. Jobbet hos oss gör hon vid sidan av sina medie- och kommunikationsstudier vid Örebro universitet. En riktigt bra tillgång, så vi säger hurra!

Samtidigt innebär detta att vi önskar Linnea lycka till på sin föräldraledighet. Vi får försöka klara oss utan dig, helt enkelt.

Vi ser även fram emot höstens musik-, film- och kreativitetsfestival Live at Heart, i vilken vi gått in som partner. Örebro kommer koka den 2-8 september!

Och just ja; Örebrokontorets nya kaffemaskin levererar på TOPP. Är du sugen på en kopp kaffe, är det bara att höra av sig! Helt okej om du hellre vill ha te, såklart.

/Fredrik

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.