Lär känna Alice!
Skrivet av

Sofie

20 januari
2022
20 januari
2022

Lär känna Alice!

I måndags började vår nya praktikant Alice! Hon studerar medier, kommunikation och PR på Örebro universitet och kommer under vårterminen att göra sin praktik hos oss. Vi är superglada över att ha Alice här och ser fram emot en rolig och spännande vår tillsammans. För att du ska få lära känna Alice lite bättre har vi här ställt ett par frågor till henne.

Vi börjar med den stora frågan: hur känns det att starta din praktik hos oss?
Det känns verkligen hur bra som helst! Jag ser otroligt mycket fram emot att spendera våren med det härliga gänget på Four PR – som jag redan har fått ett jättebra intryck av. Här kommer jag utan tvekan att stortrivas de kommande månaderna!

Hur kommer det sig att du har valt att spendera din praktikperiod på just en PR-byrå?
Då jag vill lära mig så mycket som möjligt kändes en PR-byrå som det perfekta valet! Här på Four PR kommer jag kunna få en inblick i flera olika verksamheter och få varierande arbetsuppgifter. Dessutom är den strategiska biten något som har intresserat mig under utbildningens gång.

Vad har du för förväntningar på den kommande våren?
Framför allt ser jag fram emot att ÄNTLIGEN få prova på hur det är att faktiskt jobba med det jag nu studerat under nästan tre års tid. Att lära mig så mycket det bara går, använda mig av mina lärdomar från utbildningen och förhoppningsvis hitta något jag brinner lite extra för.

Vad tar du främst med dig från din utbildning?
Först och främst tar jag med mig en rad olika teoretiska och praktiska erfarenheter. Även förmågan att vara disciplinerad, arbeta utifrån en uppsatt deadline och att ta mycket eget ansvar.

Du har en ledig dag, vad hittar du helst på?
På en ledig dag umgås jag med nära och kära, sträckkollar serier och äter massor med god mat!

Vad klappar ditt hjärta lite extra för?
En av de saker jag brinner lite extra för är inredning. Jag kan strosa runt i inredningsbutiker hur länge som helst och lägger gärna mina pengar på fina inredningsdetaljer. Med jämna mellanrum får jag dock för mig att byta stil helt, så det är inte direkt en hobby som är snäll mot plånboken.

Varmt välkommen till Four Alice!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.