Peace, love and photography
Skrivet av

Four PR

2 april
2012
2 april
2012

Peace, love and photography

Ibland är det helt fantastiskt hur man kan använda media till att göra något riktigt meningsfullt. Peace love and photography är en dokumentärfilm och en webbföljetong om vad som förhoppningsvis ska bli världens största konstprojekt för välgörenhet. Svenske fotografen Filip Cederholm åker tillsammans med Ashley Cooper runt hela världen och skapar konst för välgörande ändamål. Målet är att ha samlat ihop 10 miljoner dollar till slutet av år 2016. Kolla in filmen och sprid vidare!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.