Four PR-grundare är Årets Företagare i Örebro
Skrivet av

Four PR

16 juni
2023
16 juni
2023

Four PR-grundare är Årets Företagare i Örebro

Under onsdagen, 14 juni 2023, arrangerade Företagarna sin årliga sommaravslutning, där priset för Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Örebro län delades ut. Bland nomineringarna fanns vår kollega och medgrundare av byrån, Fredrik Stengarn, som kammande hem utmärkelsen Årets Företagare i Örebro 2023.

Varje år delar Företagarna i Örebro ut priser för att lyfta prestationer och hylla förebilder inom Örebros näringsliv. Priset Årets Företagare i Örebro 2023 tilldelades vår eminenta kollega Fredrik Stengarn, som hyllades för sitt driv som entreprenör, sitt samhällsengagemang med fokus på jämställdhet, jämlikhet och inkludering samt sitt engagemang i Örebros samhälle.

Fredrik Stengarn, PR konsult och grundare, kommenterar utmärkelsen:

– Det är såklart att man är ödmjuk inför en sådan här utmärkelse, med tanke på hur många vassa företagare som finns i Örebro. Samtidigt är jag också superstolt och glad att få kalla mig Årets företagare i Örebro. Och jag tänker att det hade varit omöjligt för mig att få den här utmärkelsen om jag inte haft fantastiska människor runt mig som stöttat min resa som entreprenör, i kombination med min envisa nyfikenhet och vilja att bota det där ”kliet” i fingrarna, som jag tydligen har med mig sen barnsben. Så, stort tack för utmärkelsen och tack teamet på Four!

Motiveringen från juryn lyder som följer…

”Årets företagare i Örebro 2023 är en kreativ visionär som grundat sitt eget företag och har en stark passion av att hjälpa andra blir sitt allra bästa. Det finns också ett stort samhällsengagemang för att driva förbättring. Med fokus på jämställdhet, jämlikhet och inkludering visar denne entreprenör ett brinnande engagemang för samhället. Han kan konsten att gå från ord till handling!”

Vi kollegor på Four PR är otroligt stolta och glada för Fredrik, och över utmärkelsen. Hurra!

Vi säger också grattis till Milad Mahmoudyan, grundare av Qick Mobility, som blev utsett till Årets Unga Företagare i Örebro 2023.

Läs mer på Företagarnas hemsida

Bildkälla: Företagarna Örebro

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.