Sista dagen
Skrivet av

Four PR

31 maj
2012
31 maj
2012

Sista dagen

Idag känns det vemodigt – det är sista dagen för mig på Four. Trodde inte riktigt att det var möjligt att lära sig så mycket på en månad men det var det tydligen, dessutom inte bara om PR utan även om fotboll då det har pågått en och annan fotbollsdiskussion bland killarna. Det har varit en toppenpraktik och jag är ENORMT tacksam och glad över att jag fick vara här. Nu när jag fått försmak på hur det kommer att vara sen när det är dags för mig att skutta ut i arbetslivet så känns det inte alls peppigt att behöva sätta sig i skolbänken i höst och skriva c-uppsats. MEN, den som väntar på något gott…

Så tack Four för den här härliga tiden! 

På tal om något helt annat, har ni läst om Axe:s hångelkupp? 

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.