Four PR lanserar Almedalssajt
Skrivet av

Fredrik Stengarn

22 februari
2016
22 februari
2016

Four PR lanserar Almedalssajt

Även i år åker vi till Almedalen – och vi vill gärna ha med dig! För att förenkla i Almedalsdjungeln lanserar vi nu en Almedalssajt. Där hittar du Four PR:s erbjudande, men också ett gäng bra tips inför ditt Almedalsbesök. 

Bland annat hjälper vi dig gärna med att hitta logi, planera seminarier, genomföra seminarier och bolla idéer inför närvaron. Vi har flerårig erfarenhet av pr-arbete på plats i Visby under Almedalsveckan. Vi har tidigare hjälpt kunder som Sveriges Veteranförbund, Örebrokompaniet och Handelskammaren Mälardalen. Vill du veta mer om vad vi gjort innan och vad vi kan göra för dig – spana in sajten och kontakt oss gärna.

Sajten hittar du på www.almedalen.www.fourpr.se 

Hoppas vi ses i Almedalen – och ännu hellre redan i vår!

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.