Hallå där, Fredrik Welander – ny på Four PR!
Skrivet av

Fredrik Welander

16 januari
2017
16 januari
2017

Hallå där, Fredrik Welander – ny på Four PR!

Fredrik Welander gör sin första dag som seniorkonsult på hos oss på Four PR idag. Vi ställde några snabba frågor till Fredrik efter måndagsmötet.

Välkommen, till oss på Four PR. Du har just varit med på ditt första måndagsmöte, hur känns det?
– Bara fint. Nya rutiner, nytt kaffe och nya uppdrag. Det känns skönt att vara en del av en byrå igen.

Vad har du gjort de senaste åren?
– Jag kommer ifrån en tjänst som politisk sekreterare hos Miljöpartiet i Örebro, där jag haft kommunikationsansvar och arbetat med analys och beredning åt Miljöpartiets kommunalråd. Men, jag har också drivit eget bolag i PR- och kommunikationsbranschen parallellt i många år.

Vad ser du fram emot att göra här på Four PR?
– Det kommer bli skönt att jobba tillsammans med er alla. Jag hoppas att bidra med goda resultat för byråns kunder och en del nya tankar och lösningar. Det känns skönt att jag kan erbjuda mina befintliga kunder fler och bättre tjänster och det kommer att bli väldigt spännande att få vara med i utvecklingen av Four PR. Det är roligare att göra saker tillsammans.

Varför blev det kommunikation och PR för dig?
– Jag älskar människor och relationer. När människor möts då händer det bra saker. För att kunna mötas måste vi lyssna på varandra och försöka förstå vad vi kan göra tillsammans. För mig är det väldigt mycket vad kommunikation handlar om. Att få jobba med det är ganska fantastiskt.

Livet utanför jobbet, hur ser det ut för dig?
– Jag är väldigt intresserad av politik och samhällsutveckling och försöker vara med i sådana samtal och diskussioner. Sen har musik varit en stor del av mitt liv sedan jag var liten. Jag både spelar och lyssnar på musik nästan hela tiden och försöker gå på konserter med nya artister. Sen har jag börjat springa. Från att ha varit ganska stillasittande har jag blivit löpare och jag försöker springa allt längre, eftersom jag älskar att vara i det där tillståndet där stegen, pulsen och andningen liksom synkas och gör att jag kan slappna av på ett fint sätt.

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.