Praktikant-Merri säger hej!
Skrivet av

Four PR

28 januari
2019
28 januari
2019

Praktikant-Merri säger hej!

Merri Sejfic heter jag och är 23 år gammal. Jag går programmet Medier, kommunikation och PR vid Örebro universitet och är just nu inne i slutspurten med endast en termin kvar. Under denna termin kommer jag att vara en del av gänget här på Four PR, något som ska bli oerhört spännande och framförallt lärorikt! Att få avsluta min utbildning med att praktisera på en PR- och kommunikationsbyrå tycker jag både är givande och en bra start i arbetslivet inom branschen.

 

Mina förväntningar är bland annat att jag ska få en bättre förståelse för hur de teoretiska delarna inom PR- och kommunikation faktiskt kan utövas i verkligheten. Då programmet jag går är väldigt teoretiskt, skapas en nyfikenhet kring hur det ser ut på riktigt. Jag hoppas också att jag efter min praktik hittar mina styrkor och att jag blir mer säker på vad jag vill arbeta med efter min utbildning.

Lite kuriosa om mig

När jag blir intresserad av någonting går jag all in. För över åtta år sedan lärde jag mig allt om skönhet och applicering av smink. Det gjorde att jag till slut började sminka nära och kära vid olika evenemang. För drygt två år sedan fastnade jag för kalligrafi och bestämde mig för att bli bra på att skriva konstnärligt. Något som gynnat mig mycket när jag exempelvis ska ge bort presenter och göra de lite extra fina, det fungerar dessutom perfekt som en anti-stress-syssla!

 

På återseende,
Merri

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.