Lär känna Linnea!
Skrivet av

Jenny Ragnartz

6 maj
2021
6 maj
2021

Lär känna Linnea!

Linnea är juniorkonsult på Four PR och vad det innebär får du ta del av i följande intervju. Du får även en inblick i Linneas val att arbeta inom PR-branschen, hennes påbörjade roman samt hur hon helst spenderar en ledig dag. 

Berätta om din roll som juniorkonsult på Four PR
Som juniorkonsult tar jag ett större helhetsgrepp på några av byråns kunder, vilket exempelvis innebär att driva projekt framåt och utveckla PR-arbetet. Det är ett väldigt varierat arbete där mina dagar kan se väldigt olika ut. Ena dagen kan jag sitta ned tillsammans med en stor kund och planera PR-insatser för flera marknader runt om i världen. En annan dag kan jag planera inlägg i sociala medier för en mindre organisation. Det är just variationen som gör jobbet som konsult extra roligt.

Varför hamnade du i PR-branschen?
Anledningen till att jag hamnade i PR-branschen beror på att jag har ett stort samhällsintresse, älskar att skriva och vara kreativ. I PR-branschen får jag det bästa av alla världar.

Vad är det bästa med att arbeta på Four?
Ett solklart svar, kollegorna såklart! Jag har så grymt roligt med dem och jag lär mig massor av mina kollegor. Vi är en relativt liten organisation, vilket gör att vi får vara med och påverka väldigt mycket. Det gillar jag skarpt. Här får jag också möjlighet att arbeta med både nationella och internationella kunder i olika branscher, vilket jag tycker är väldigt kul, utmanande och givande.

Vad drömmer du om att göra?
Jag har alltid drömt om att skriva en roman, klyschigt nog. Jag får bokidéer hela tiden och jag har faktiskt påbörjat en av dessa. Om jag lyckas få ihop en hel bok eller inte får tiden utvisa, men jag skulle bli otroligt stolt över mig själv om det skulle ske. Sen att få den utgiven är en annan femma men jag kan i alla fall säga att jag då har skrivit en bok. Hur kul skulle inte det vara? Jag drömmer också om att få resa igen. Under några år sparade jag och min sambo ihop till vår första bostadsrätt och då fick vårt resande läggas på hyllan ett tag. Sen kom corona, så vi har inte kunnat resa på flera år. Jag ser verkligen fram emot att visa ”the whole wide world” för min son och inte bara Örebro, även om staden har sin charm.

Vad gör du helst på en ledig dag?
Hittar på roliga aktiviteter med min familj, som att åka och kolla på ormar vid Norrbyås utanför Örebro. Vad gör en inte för att aktivera en 2,5 åring i pandemitider? När tid finns över för egna intressen kollar jag på Wall of Art för att hitta posters till den ultimata tavelväggen över soffan, plöjer nordiska krimserier eller lyssnar på P3 dokumentärer under en promenad. Jag tycker också om att ta bilder och min eminenta kollega Sofie, som är en riktigt grym fotograf, har lovat att hålla en fotokurs med mig och min nya kamera. Vem vet, kanske kan fotografering bli min nya hobby?

I kaffemaskinen just nu

White Label – Kraftfull, mörk, krämig karaktär med förförande toner av choklad och nötter

Håll dig uppdaterad

Få de senaste nyheterna från oss och PR-världen Klicka här för att prenumerera på Pricksäkert.